آموزش رایگان کامپیوتر و شبکه | وب سایت امید خدادوستان: مهندسی شبکه - MCSE-MCITP-Cisco-Security

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

بالاخره ما هم ویندوز 8 نصب کردیم

پس از موفقیت ویندوز 7 و محبوبیت بالای آن در میان کاربران از مدتها پیش منتظر عرضه ویندوز 8 مایکروسافت و شاهکاری دیگر از این شرکت بوده ایم و چندی پیش مایکروسافت رسماً در کنفرانس خود از ویندوز 8 پرده برداری کرد. اگر بخواهیم قابلیت های جدید ویندوز 8 را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم که با ویندوزی سریعتر، با پشتیبانی از صفحه های لمسی و تبلت ها و همچنین فروشگاه برنامه مواجه هستیم. با توجه به اینکه ویندوز 8 به سخت افزار قوی تری نسبت به ویندوز 7 نیاز ندارد تقریباً همه می توانیم ویندوز 8 را نیز تجربه کنیم برای اجرای این ویندوز به پردازنده 1 گیگاهرتزی، رم 1 گیگابایتی برای 32 بیتی و 2 گیگابایتی برای 64 بیتی نیاز دارید که معمولاً 80 درصد کاربران امروزی از این امکانات بهره مند هستند.

ادامه توضیحات و تصاویر بیشتر از محیط ویندوز 8 در ادامه مطلب

ادامه مطلب
چهارشنبه، 19 بهمن ماه، 1390 | 0 نظر | بازدید [ 201 ]

سلام بر دوستان عزیز

امیدوارم که خوب و سلامت باشین

امروز سری کتابهای آزمونهای بین المللی MCITP رو براتون آپلود کردم. البته توی سایت قبلیم بودن ولی متاسفانه همه ی مطالب سایت قبلی از بین رفت و دوباره براتون آپ کردم کتابها رو. MCSE 2003 رو هم آپ کردم که این هفته لینک دانلودشون رو توی سایت قرار میدم.

اول از همه کتاب Configuring Windows Server 2008 Active Directory به شماره آزمون 640-70 که برای آزمونهای MCTS و MCITP مشترک هست

70-640 configuring windows server 2008 active directory

دانلود بقیه ی کتابها در ادامه مطلب

ادامه مطلب
جمعه، 29 مهر ماه، 1390 | 8 نظر | بازدید [ 2726 ]

سلام به همه ی دوستان

امشب می خوام یکی از پستهای سایت قبلیم رو آپ کنم که درباره ی ویندوز 8 هست

ویندوز 8

از هم‌اکنون تا زمان تکمیل ویندوز ۸ و عرضه آن به بازار حدود ۲ سال باقی مانده اما مایکروسافت آنچه را که برای این نسخه جدید از سیستم‌عامل خود در نظر گرفته را با شرکای خود در میان گذاشته است.

بر اساس آخرین برنامه‌ریزی‌های مایکروسافت، ۸ قابلیتی کاربردی که قرار است در ویندوز ۸ به کار گرفته شوند در ادامه آورده شده است.

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
شنبه، 16 مهر ماه، 1390 | 0 نظر | بازدید [ 112 ]

عضويت سريع
شناسه :
نام اصلي:
ايميل:
تايپ مجدد:
رمز عبور:
تايپ مجدد:

کد امنیتی

نظرسنجی