پس از موفقیت ویندوز 7 و محبوبیت بالای آن در میان کاربران از مدتها پیش منتظر عرضه ویندوز 8 مایکروسافت و شاهکاری دیگر از این شرکت بوده ایم و چندی پیش مایکروسافت رسماً در کنفرانس خود از ویندوز 8 پرده برداری کرد. اگر بخواهیم قابلیت های جدید ویندوز 8 را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم که با ویندوزی سریعتر، با پشتیبانی از صفحه های لمسی و تبلت ها و همچنین فروشگاه برنامه مواجه هستیم. با توجه به اینکه ویندوز 8 به سخت افزار قوی تری نسبت به ویندوز 7 نیاز ندارد تقریباً همه می توانیم ویندوز 8 را نیز تجربه کنیم برای اجرای این ویندوز به پردازنده 1 گیگاهرتزی، رم 1 گیگابایتی برای 32 بیتی و 2 گیگابایتی برای 64 بیتی نیاز دارید که معمولاً 80 درصد کاربران امروزی از این امکانات بهره مند هستند.
ادامه توضیحات و تصاویر بیشتر از محیط ویندوز 8 در ادامه مطلب
امروز سری کتابهای آزمونهای بین المللی MCITP رو براتون آپلود کردم. البته توی سایت قبلیم بودن ولی متاسفانه همه ی مطالب سایت قبلی از بین رفت و دوباره براتون آپ کردم کتابها رو. MCSE 2003 رو هم آپ کردم که این هفته لینک دانلودشون رو توی سایت قرار میدم.
امشب می خوام یکی از پستهای سایت قبلیم رو آپ کنم که درباره ی ویندوز 8 هست
از هماکنون تا زمان تکمیل ویندوز ۸ و عرضه آن به بازار حدود ۲ سال باقی مانده اما مایکروسافت آنچه را که برای این نسخه جدید از سیستمعامل خود در نظر گرفته را با شرکای خود در میان گذاشته است.
بر اساس آخرین برنامهریزیهای مایکروسافت، ۸ قابلیتی کاربردی که قرار است در ویندوز ۸ به کار گرفته شوند در ادامه آورده شده است.